Ik heb geen beschikbaarheid voor de boekingsaanvraag die ik heb ontvangen, maar wel voor een andere boeking op Campsaround of op alternatieve data. Wat kan ik doen?

De procedure in het geval je een gast een andere accommodatie wilt aanbevelen is als volgt:

1) Log in met je persoonlijke gegevens op je Campsaround account.

2) Klik op "Mijn accommodaties" en alle accommodaties die je hebt gemaakt worden weergegeven.
Selecteer een (of meer) van je andere accommodatietypes en klik erop.

3) Nu is het tabblad geopend met de accommodatie die je wilt aanbevelen.
Je selecteert de link en kopieert deze.

4) Ga vervolgens naar "Berichten" in je dashboard en schrijf een bericht naar je gast, waarin je de gekopieerde link kunt plakken en de andere optie(s) kunt voorstellen.

Anders kunt u alternatieve data voorstellen:

1) Log in met je persoonlijke gegevens op je Campsaround account.

2) Ga naar "Berichten" op je dashboard, kies de aanvraag waar je naar verwijst en schrijf een bericht waarin je de bezoeker informeert over de alternatieve data die je beschikbaar hebt.

Met deze functie kun je direct contact opnemen met de gast voor alles wat te maken heeft met de details van de boeking.

Klik op de knop hieronder om te leren hoe je de data die je niet beschikbaar hebt op je kalender kunt uitschakelen: