Hoe stel ik extra gasten en services in?

Als je extra diensten aan je aanbieding wilt toevoegen met de bijbehorende prijs, kun je de onderstaande stappen volgen.

Als je net de seizoensgebondenheid hebt ingesteld op je nieuwe aanbieding en je hebt deze net opgeslagen, klik je op de knop "Extra gasten en services instellen" in het pop-up tabblad.

Voor de campingeigenaren:
- Sommige extra diensten voor kampeerplaats types worden standaard weergegeven in de bovenste helft van de pagina.
Deze staanplaatstypen zijn verplicht voor de gast om uit te kiezen om verder te gaan met de boeking.

- Je kunt zoveel verplichte velden behouden als je wilt en vervolgens het maximumaantal en de prijs voor elke extra service toevoegen. Je moet ook een "prijssysteem" kiezen, afhankelijk van hoe elke specifieke service in rekening wordt gebracht.

Bijvoorbeeld: als de extra service per nacht in rekening wordt gebracht (alle soorten kampeerplaatsen), selecteer je "Vermenigvuldigen met dagen".
Als de service overeenkomt met een eenmalig bedrag (bijv. gebruik van de wasserij), selecteer je "Eenmalig bedrag", terwijl als de service verwijst naar een activiteit die per persoon/per dag in rekening wordt gebracht, je "Vermenigvuldigen met gasten & dagen" selecteert.
In de andere helft van de pagina kun je alle services toevoegen waaruit de gast niet verplicht is te kiezen om de boeking door te laten gaan (zoals het aantal kinderen, elektriciteitsvoorziening, etc.).

Voor accommodaties, campings en camperparken:

1. je voert de naam van elke service in (bijv. gebruik van wasserette, parkeerplaats voor auto's/motoren, etc.)

2. selecteer het maximum aantal en voeg de prijs toe voor de periode in kwestie. We raden aan om het maximumaantal van alle diensten op 5 te zetten, zodat de gebruiker ze gemakkelijker kan selecteren.

3. Je moet ook kiezen tussen 3 prijssystemen:
- Vermenigvuldigen met dagen (kosten per dag) bijv. parkeren voor auto/motor
- Eenmalige kosten (eenmalig) bijv. gebruik van wasserette
- Vermenigvuldigen met dagen & gasten (kosten gebaseerd op het aantal gasten en het aantal verblijven) bijv. maaltijden.

Je kunt ook enkele activiteiten toevoegen die de gasten tegen betaling kunnen doen, zoals massagesessies, raften of andere sporten, kooklessen enz.

Als je alleen de bestaande services wilt verrijken of de prijzen van een bestaande vermelding wilt wijzigen, ga dan na het inloggen op je account naar "Prijzen en services" en klik op de weergegeven pagina op "Services bewerken".

Bestaande diensten moeten worden weergegeven. Je kunt de prijs van elke service wijzigen, je kunt elke service die je wilt weggooien door op de prullenbakknop ernaast te klikken of je kunt zoveel services toevoegen als je wilt door op de knop "Service toevoegen" onderaan de pagina te klikken.