Hoe voeg ik prijzen toe aan mijn advertentie?

Om de prijzen van je advertentie in te stellen, log je in op je profiel https://campsaround.com/mijn-profiel/ en klik je op "Prijzen en diensten" in de linkerkolom. Ga vervolgens naar de knop "Seizoensgebondenheid bewerken" en stel op de pagina die verschijnt de seizoenen en bijbehorende prijzen in.
Als je vermelding een camping is, is de prijs die je instelt per persoon per nacht (je moet ook de knop "Prijs per gast" rechtsonder inschakelen) en aan de andere kant als je vermelding verwijst naar een accommodatie of RV park, is de prijs per nacht voor het maximale aantal gasten.
Na het instellen van de seizoenen en prijzen, kun je naar beneden scrollen en de velden vinden om eventuele extra kosten in te vullen (zoals schoonmaakkosten), het minimum aantal verblijven en het maximum aantal gasten dat overeenkomt met de prijs die je eerder hebt toegevoegd (alleen voor accommodaties) .Je kunt ook de directe boekingsmethode inschakelen, zodat gasten direct bij jou kunnen boeken zonder hun boekingsaanvraag te hoeven goedkeuren. Klik hier om te zien hoe direct boeken werkt .
De "Extra prijsinstellingen" hieronder is een optie om het percentage van het totaalbedrag per boeking te selecteren dat je wilt laten betalen door de gast online (via onze betaallink). Als je bijvoorbeeld 20% selecteert, betekent dit dat een gast met een boeking van 100 euro 20 euro moet betalen via onze betaallink en het resterende bedrag rechtstreeks aan de camping/accommodatie bij aankomst. Vergeet niet dat de 10% per bevestigde boeking het bedrag van onze commissie is en dat deze altijd wordt betaald online via de betaallink. Dus, gebaseerd op het bovenstaande voorbeeld, is de 10% van de 20% het bedrag van onze commissie en de resterende 10% is het bedrag dat we overmaken naar je bankrekening.

Onderaan de pagina vind je de blokkalender Data. In deze kalender selecteer je de data waarop je geen beschikbaarheid hebt en/of de data waarop je plaats gesloten is. Je kunt er zoveel toevoegen als je wilt door op de knop "Blokperiode toevoegen" te klikken.

Vergeet na het voltooien van het proces niet om op Opslaan te klikken. Voor de campings gaat het proces verder om de prijzen in te stellen voor kampeerplaatsen, kinderen en extra diensten in het algemeen. Klik op de knop hieronder om te zien hoe.