Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe reset ik het?

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen en weer toegang te krijgen tot je campsaround account, ga je naar Campsaround en klikt u op de knop Aanmelden rechtsboven op de pagina.

Klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten?" en er verschijnt een nieuwe pagina. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, voert u het email adres in dat u hebt gebruikt om u te registreren bij Campsaround.
Klik op "Wachtwoord opnieuw instellen" en er wordt een bevestigingslink verzonden naar het email adres dat je hebt toegevoegd.
Ga vervolgens naar uw email, open de e-mail van Campsaround en klik op de bijgevoegde link.
Vul de velden "Nieuw wachtwoord" en "Herhaal nieuw wachtwoord" in en druk vervolgens op "Wachtwoord opnieuw instellen".
Als alles in orde is met je nieuwe wachtwoord, verschijnt er een groen vakje dat bevestigt dat je wachtwoord met succes is gewijzigd.
Nu heb je toegang tot je account met je nieuwe gegevens.

Een schermafbeelding van een inlogpagina voor het resetten van een wachtwoord.