Hoe boek ik op Campsaround?

De procedure om te boeken op Campsaround is heel eenvoudig:

1.Ga naar https://campsaround.com/

2. Zoek op de voorpagina naar het gebied waarin je geïnteresseerd bent en klik erop in het vervolgkeuzemenu.

3.Selecteer de data van inchecken en uitchecken op de kalender.

4.Kies het aantal gasten.

5.Zoek het type op waar je wilt verblijven (accommodatie of kampeerplaats).

6.Klik op de knop Zoeken.

Als je een accommodatie of RV park kiest:
Als je de accommodatie hebt gevonden die het beste bij je past, selecteer je de data op de kalender en voeg je het aantal gasten toe.
Maak je reservering door op de knop "Reservering aanvragen" of "Direct boeken" te klikken, afhankelijk van de boekingsmethode die de eigenaar heeft ingesteld.

Als u een camping kiest:
Als je de camping hebt gevonden die het beste bij je past, selecteer je de data op de kalender, voeg je het type staanplaats toe dat je nodig hebt, het aantal volwassen gasten en eventuele extra services zoals kinderen, elektriciteit, enz.
Maak je reservering door te klikken op de knop "Reservering aanvragen" of "Direct boeken", afhankelijk van de door de eigenaar ingestelde boekingsmethode.

Klik hier voor de verschillen tussen de twee boekingsmethoden (direct en op aanvraag).