Hoe kan ik de data uitschakelen wanneer ik geen beschikbaarheid heb voor een bepaalde aanbieding?

Als je de data waarop je aanbieding niet beschikbaar is wilt blokkeren om te voorkomen dat je op die data boekt, kun je de onderstaande stappen volgen:

1. Log hier in op je account door je gegevens in te vullen.

2. Ga vervolgens naar "Tarieven en services"➝ "Seizoensgebondenheid bewerken" in de linkerkolom van de startpagina.

3. Wanneer de pagina opent, scrol je naar beneden tot je het veld "Blokkeer kalenderdata" vindt en klik je op "Geblokkeerde periode toevoegen".

4. Selecteer in bulk de data die je wilt weergeven als geblokkeerde kalenderdata en je kunt ook een opmerking maken voor de specifieke geblokkeerde periode.

Vergeet niet de wijzigingen op te slaan door op de knop "Opslaan" hieronder te klikken.