Hoe kan ik rechtstreeks contact opnemen met de host?

Zodra je de boekingsaanvraag hebt verzonden, kun je de berichtensectie op je account gebruiken om contact op te nemen met de verhuurder.

1. Log in op je Campsaround account.
  2.  Navigeer naar de linkersectie en klik op de knop "Mijn boekingen".
  3. Zoek de boeking waarvoor je contact wilt opnemen met de host.
  4. Schrijf je bericht in het lege veld om met de host te communiceren.
  5. Klik op "Bericht verzenden".

Als de host antwoordt, ontvang je een melding die in "Berichten" verschijnt.

Aan de andere kant, als u uw boeking met betaling heeft voltooid, kan de eigenaar, naast de hierboven genoemde manier, uw contactgegevens zien (telefoonnummer en email) om direct contact met u op te nemen voor verdere verduidelijkingen over uw boeking.

U kunt dus altijd contact opnemen met het Campsaround team om uw communicatie met de eigenaar te vergemakkelijken.