Wat is Campsaround Affiliate-programma?

Het verkrijgen van je Campsaround affiliate link geeft je de mogelijkheid om wat extra geld te verdienen door het Campsaround platform te promoten en boekingen te krijgen van vrienden, familieleden en mensen die je kent die geïnteresseerd zouden zijn in het boeken van een vakantie en het beleven van een onvergetelijke outdoor ervaring.
Bovendien is dit affiliate programma ook van toepassing op hosts, dus als je iemand kent die geïnteresseerd is in het introduceren van hun site (bijv. camping) op het Campsaround platform of als je zelf een host bent, kun je profiteren van het Campsaround affiliate programma.

Het enige wat je nodig hebt is een account op het Campsaround platform. Als je nog geen account hebt op Campsaround, bekijk dan hier onze gids over hoe je je kunt registreren op Campsaround. Je kunt je als gast of als host registreren om toegang te krijgen tot het affiliate dashboard.

Zodra je bent aangemeld bij je account, kun je de affiliate-instellingen openen door naar je dashboard te gaan en vervolgens je affiliate-link te vinden in de sectie "Affiliate".

Een screenshot van een pagina met de optie om een affiliate link te maken voor Campsaround's Affiliate programma.

Je kunt die link direct delen met je vrienden en familie op sociale media of kopiëren en versturen via andere platforms van je voorkeur.
Wanneer een host zijn accommodatie registreert of een gast een boeking voltooit op het Campsaround platform, door gebruik te maken van je affiliatelink, ontvang je geld op je account.

Om meer te weten te komen over het bedrag dat je kunt verdienen met dit programma klik hier en scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina.

Verken je affiliate account verder

Dashboard: Het geeft je een kort overzicht van de bezoeken die je via jouw link aan Campsaround hebt gebracht, commissies en verdiensten.

Affiliate link: Hier kun je je affiliatelink kopiëren, die de homepage van Campsaround opent. Je kunt ook je eigen link maken als je wilt specificeren naar welke pagina je link leidt. Hiervoor open je de pagina die je wilt delen, kopieer je de link en plak je deze in het veld "Affiliate link maken". Vervolgens klik je op de knop "Maken" en kun je de link die je hebt gemaakt kopiëren en delen.

Commissies: Op dit tabblad kun je de commissies controleren die betrekking hebben op de listings of boekingen die via jouw partnerlink zijn aangemaakt.

Bezoeken: Bezoeken die overeenkomen met het aantal mensen dat een pagina op Campsaround heeft bezocht via jouw link.

Creatieven: Als je geïnteresseerd bent in een visuele configuratie van je link, bijvoorbeeld door hem te verrijken met een afbeelding om hem te promoten, kun je hier contact met ons opnemen.

Uitbetalingen: Het bedrag dat je hebt ontvangen via het affiliate programma. Om het geld naar je over te maken, ga je naar "Mijn profiel", zoek je het overeenkomstige veld en vul je je bankgegevens in zoals beschreven in ons gedetailleerde artikel hier

Instellingen: Hier kun je je paypal email (als je een paypal account hebt), website (als je er een hebt) en Slug toevoegen om je link aan te passen (bijvoorbeeld je achternaam als onderdeel van je link).

Een screenshot van de Campsaround affiliate accountpagina.