Hoe synchroniseer ik Campsaround met andere kanalen (Booking, Airbnb)?

Ical is een koppeling die wordt gebruikt om de beschikbaarheid tussen twee of meer kanalen automatisch te synchroniseren. (booking, airbnb, etc.). Let op: je kunt je aanbiedingen van het Booking platform alleen synchroniseren met Campsaround door Ical te gebruiken als je ze als losse aanbiedingen hebt ingevoerd.

Instructies voor het exporteren van kalenders van Airbnb
Inloggen op Airbnb -> Hospitality -> Kalender -> Selecteer accommodatie -> Beschikbaarheid instellingen -> Scroll naar beneden naar de sectie "Kalenders synchroniseren" -> Exporteer kalender -> Kopieer URL

Instructies voor het exporteren van kalenders van Booking
Inloggen op Booking-> Prijzen en beschikbaarheid -> Scroll naar de onderkant van de pagina -> Exporteer kalender -> URL kopiëren

Wanneer je de link krijgt, importeer je deze in Campsaround.
Instructies voor het importeren van Ical in Campsaround.
Inloggen op Campsaround -> Mijn listings -> Actieve listings -> Selecteer accommodatie -> Ical -> Importeer nieuwe kalender -> Plak url -> Plak url in naamveld bijv. airbnb ical -> opslaan

Instructies voor het exporteren van de Ical van Campsaround.
Inloggen op Campsaround -> Mijn aanbiedingen -> Actieve aanbiedingen -> Selecteer accommodatie -> Ical -> Exporteer ical bestand -> Kopieer url

Wanneer u de link krijgt, importeert u deze in Airbnb en/of Booking.
Om de kalender in Airbnb te importeren
Inloggen op Airbnb-> Verhuur -> Kalender -> Selecteer woning -> Beschikbaarheid instellingen -> Scroll naar beneden naar "Kalenders synchroniseren" -> Kalender importeren -> URL plakken

Zo importeer je Ical in Booking
Inloggen op Booking.com-> Prijzen en beschikbaarheid -> Scroll naar de onderkant van de pagina -> Kalender invoegen -> URL plakken

Klik op de knop hieronder als je wilt weten hoe je handmatig de data blokkeert die niet beschikbaar zijn.

Een screenshot van een pagina met een knop die het proces laat zien om Campsaround te synchroniseren met Booking.