Hoe begin ik als eigenaar?

Om je ervaring als Campsaround host te beleven, begin je met het snel en gemakkelijk maken van je vermelding.
Ga naar de homepage van Campsaround , klik op het vakje "Word host" linksboven en vervolgens op de knop "Aan de slag". Op de pagina die dan verschijnt, kun je beginnen met het toevoegen van de titel, beschrijving, foto's, prijzen en nog veel meer informatie.
Klik op de oranje knop hieronder voor alle informatie die je nodig hebt om je accommodatie aan te maken.

Als je nog hulp nodig hebt of vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via
[email protected].

Iemand die op een bank zit en onderzoekt hoe hij als eigenaar aan de slag kan gaan.