Hoe maak ik mijn account aan op Campsaround?

Begin je reis op Campsaround door snel en eenvoudig een account aan te maken.
Klik gewoon op het veld "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van de startpagina.
Klik op de knop "Registreren" en kies vervolgens uw rol: "Gast" of "Eigenaar".
Registreer je vervolgens door de gevraagde informatie in te vullen (een gebruikersnaam, wachtwoord en een geldig email adres).
Vink het vakje "Ik ben geen robot" aan en klik ten slotte op de knop "Registreren".
Dat is alles! Je bent nu lid van de Campsaround outdoor community!

Een screenshot van een profielpagina op de website Campsaround .