Hoe verander ik mijn rol? (van eigenaar ➝ gast) en andersom?

Als je je al hebt geregistreerd op het Campsaround platform als Gast of als Eigenaar en je wilt je rol wijzigen, dan moet je eerst inloggen op je account met je gegevens.

Zodra je bent ingelogd, ga je naar de linkerkolom en klik je op "Mijn profiel". (1)

Klik vervolgens op de pijl rechts onder de optie "Uw rol wijzigen" (2) en kies tussen Eigenaar of Gast. (3)

Hoe maak je een contactformulier in wordpress en hoe verander je gebruikersrollen.

Zorg ervoor dat je naar beneden scrolt en de wijzigingen opslaat. (4)

In een scherm met een rode pijl naar het contactformulier kunnen gebruikers hun rol wijzigen van eigenaar naar gast of omgekeerd.